<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Ansikts rødhet

Disse hudtypene er hyper-reaktive og har periodevis normal hud som alternerer med tidvis irritasjon, rødme, utslett og tørrhet. Det er viktig å behandle så tidlig som mulig ved oppblussing, for at tilstanden ikke skal forverres.

INDIKASJONER:

• Følsomme og røde kinn
• Telangiectasia eller vaskulære spindler
• Couperose
• Forbigående erytem

Effektivt behandlingplan

INNOAESTHETICS presenterer en avansert behandlingsplan for å forbedre ansikts rødhet.

Behandlingsplanen gjør huden mer motstandsdyktig og stimulerer hudbarrierens forsvars- og reparasjonsmekanisme. Dessuten tilfører fuktighet i dybden og balanserer vaskulære uregelmessigheter for å redusere opplevelsen av "brennende" hud. Den reduserer effektivt vaskulære spindler, erytem og forhindrer inflammasjon. Behandlingsplanen inluderer både profesjonelle produkter for klinikk behandlinger, samt hjemmeprogram.

Behandlings produkter

Den profesjonelle klinikk behandlingen inkluderer kjemisk peeling- og mesoterapi. Produktene arbeider synergisk for å behandle på de utløsende faktorene til ansiktsrødhet.

INNO-EXFO® Redness
Skånsom kjemisk peeling som gjenoppretter de rette forholdene i hudbarrieren, forhindrer oksidativt stress, reduserer inflammasjon, strammer opp blodkarene og forbedrer hudens glød. Inneholder salisylsyre, mandelsyre og melkesyre.

INNO-TDS® Redness ID
Mesoterapi med kraftige anti-inflammatoriske egenskaper. Den reparerer og styrker de ulike lag i hudbarrieren, og forbedrer beskyttelsen mot ytre faktorer betydelig. Sirkulasjonen i huden bedres, samt dannelse av telangiectasia eller vaskulære spindler forhindres. Inneholder legestenkløver, niacinamide og azelainsyre.

Behandlingsprotokoll

Vi anbefaler at en behandlingssyklus består av 4 behandlinger. Intervallene bestemmes av den estetiske behandler i henhold til pasientens behov og hudtoleranse.

SENSITIV HUD MED RØDME
Gjennomfør behandlingende med 15 dager intervall.

OPPBLUSSENDE, VEDVARENDE ERYTHEM, ELLER TELANGIECTASIA
Gjennomfør behandlingene med 7 dagers intervall. Vi anbefaler 4 behandlinger i en behandlings syklus, men noen ganger behøver man 2 ytterligere behandlinger med 15 dager intervall.

Hjemmeprogram

INNOAESTHETICS foreslår en daglig rutine som inkluderer en skånsom ansiktsrens, en ikke-okklusiv fuktighetsgivende dagkrem som beskytter mot ytre stressfaktorer, en solkrem og en nattkrem med beroligende egenskaper som bidrar til å regulere hudens sirkulasjon.

Klikk her for en direkte link til produktnyheten SENSITIVE
Klikk her for en direkte link til produktnyheten REDNESS CREAM

De første 60 dagene anvendes INNO-DERMA® Redness Cream hver natt. Etterfølgende kan kan kremen påføres 3 kvelder per uke i henhold til pasientens behov.

Kliniske studier beviser resultatet

Før og etter bilder av pasienter med sensitiv hud og ansikts rødhet som har gjennomfør INNOAESTHETICS behandlingsplan.

Kliniske studier utført på 25 pasienter mellon 30 og 55 år med sensitiv hud, ansikts rødhet eller koperose.