<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

CryoPen

CryoPen for estetiske behandlere

CryoPen har et utvalg av kraftige, men brukervennlige kryokirurgiske instrumenter for å behandle godartede hudlesjoner ekstremt nøyaktig, raskt, effektivt og uten ubehag eller smerte.

I løpet av sekunder kan du fjerne permanent: utvekster, aldersflekker, solrelaterte pigmenterte flekker (solar lentigo), aktiniske keratoser, seboreiske keratoser, hemangioma, vorter og mer. (I tvilstilfeller bør pasienten oppsøke lege for diagnose.) Kundene dine vil bli begeistret for resultatet!

CryoPen O

O står for optimal. Denne modellen er allsidig, kraftig og for regelmessig bruk. Den egner seg i en medisinsk praksis der flere behandlere deler verktøyene og ønsker muligheten for forskjellige applikatorer og innstillinger. Typiske brukere er hudpleiere, kosmetiske sykepleiere. allmennleger, gynekologer, urologer og barneleger som ofte bruker bruker CryoPen.

✓ Perfekt for estetiske behandlere og hudpleiere
✓ Passer for regelmessig eller sporadisk bruk.
✓ Leveres med en rekke applikatorer.
✓ 2-3 styrkenivåer for å behandle overfladiske eller små lesjoner.
✓ 8g eller 16g patroner.

Instrumentet leveres i en praktisk koffert som er lett å ta med seg for fagfolk som er på farten.

Vi tilbyr også følgende modeller M og XP.

Behandler en rekke hudlesjoner

CryoPen er en kraftig, brukevennlig og ekstemt nøyaktig kryokirurgisk instrument for å behandle godartede hudlesjoner raskt, effektivt, uten stress eller smerte. Den er enkel å bruke, alt du trenger er dine diagnostiske ferdigheter og en stødig hånd.

Applikatorer for millimeter presisjon

CryoPen O kommer med 3 applikatorer:

✓ Blå/rød 1-3 mm applikator
✓ Hvit/rød 2-6 mm applikator
✓ Grønn/rød 4-8 mm applikator

Nitrogenoksid patroner

CryoPen avgir en mikrojet av nitrogenoksid under høyt trykk (50-55 bar), og oppnår en vevstemperatur på -89° C for fullstendig vevsnekrose i løpet av sekunder.

Dette er en fargeløs og ikke antennelig gass. Patronene er enkle å bytte ut.