<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

DERMAPEN

DERMAPEN 4

DERMAPENWORLD leverer verdensledende teknologi innen hudfornyelse og innovative estetiske systemer. De er mest kjent for sitt mikronålsystem DERMAPEN og selve behandlingen blir ansett som gullstandard i det estetiske markedet. Det utføres på verdensbasis over 1,6 millioner DermaPen behandlinger per år. Den nyeste innovasjonen DermaPen 4, er den kraftigste, sikreste og mest effektive som finnes i markedet og blir forsøk kopiert av mange.

Uendelige behandlingsmuligheter

DermaPen kan forbedre mange hudtilstander ved å bidra til å:

✓ Redusere tegn til for tidlig aldring
✓ Redusere utbrudd og urenheter
✓ Redusere synligheten av ulike typer arr
✓ Redusere synligheten av cellulitter og både nye og gamle strekkmerker
✓ Redusere ujevn pigmentering
✓ Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter

DP DermaCeuticals

DermaPen sine hudpleieprodukter har blitt utviklet sammen med ledende dermatologer, leger og estetiske behandlere verden over.

Når produktene anvendes i kombinasjon med DermaPen behandlingene oppnås resultater i dybden og ikke kun på hudoverflaten. Produktene er spesielt utviklet for optimal resultat før, under og etter mikronålbehandlinger. Huden blir styrket og reduserer synligheten av rødme og inflammasjon gjennom hele den foryngende behandlingen. Resultatet blir en hud som gløder, ser yngre ut og nedetid reduseres.

Produktene finnes både som klinikk produkter og hjemmepleie produkter.