<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

INNOAESTHETICS

Profesjonelle produkter basert på erfaring

INNOAESTHETICS labratorier består av et flerfaglig team som kombinerer farmasøytteknisk kunnskap og medisinsk vitenskap når de utvikler produkter av høyeste kvalitet.

Det hele startet med et apotek i Barcelona som gjennom historien vært byens viktigste. Selskapet utviklet seg videre til å bli et verdenskjent og internasjonalt laboratorium. I dag leverer de eksklusive formuleringer som synlig forbedrer hudens utseende.

INNOASTHETICS Serien består av en hudpleieserie (INNO-DERMA), mesoterapiprodukter (INNO-TDS) og kjemiske peelinger (INNO-EXFO).

SMART GPS

Smart GPS (Guidance Performance System) er en eksklusiv leveringsteknologi som finnes i produktene til INNOAESTHETICS. Teknologien sikrer at de aktive ingrediensene leveres i de hudlag hvor de får maksimal effekt, samt at de holdes stabile og beskyttes mot nedbrytning. Se filmen for å lære mer.

INNO-DERMA

INNO-DERMA hudpleieserie er basert på formuleringer utviklet for å gi resultater på spesifikke hudutfordringer. En streng forskningsprosess fører til de mest avanserte aktive ingrediensene i effektive konsentrasjoner. Serien har produkter for behandling av for tidlig aldringstegn, ujevn pigmentering, urenheter samt for å opprettholde eller forbedre resultatene oppnådd gjennom profesjonelle klinikk behandlinger.

Klinikk behandlinger

INNOAESTHETICS har utover hudpleieserien for hjemmebruk, egne klinikkk produkter som kan anvendes av både hudpleiere, kosmetiske sykepleiere og leger. Produktene anvendes for behandling av en rekke hudutfordringer og er meget effektive.

Ta kontakt med oss via post@beautytechnology.no om du er interessert i INNO-DERMA (hudpleieserien), INNO-EXFO (kjemiske peelinger) eller INNO-TDS (mesoterapi) fra INNOAESTHETICS.