<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

INNOAESTHETICS

EKSPERT PÅ HUD

INNOAESTHETICS gir fagpersoner og sluttbrukere medisinsk estetiske og dermatologiske løsninger for å behandle alle typer hudutfordringer og opprettholde hudens helse og skjønnhet.

Deres omfattende produktsortiment inkluderer løsninger av høy kvalitet. Produktene er formulert med innovative aktive ingredienser som fungerer i perfekt synergi for å oppnå de beste resultatene og oppfylle brukernes forventninger. Alle produkter godkjent av leger og hudleger.

INNOASTHETICS Serien består av en hudpleieserie (INNO-DERMA), mesoterapiprodukter (INNO-TDS) og kjemiske peelinger (INNO-EXFO).

INNOVASJON

INNOAESTHETICS jobber kontinuerlig med å designe smarte og mer effektive produkter for å forhindre og behandle alle slags hudforandringer og estetiske utfordringer. I tillegg til å utvikle formler som bruker de nyeste aktive ingrediensene, utvikler laboratoriet innovative teknologier som Smart GPS® for å forbedre effektiviteten av behandlingene. Smart GPS® (Guidance Performance System) er en topp moderne teknologi som formidler og leverer ingrediensene til en spesifikk gruppe celler der de har maksimal terapeutisk effekt. Se filmen for å lære mer.

INNO-DERMA

INNO-DERMA hudpleieserie er basert på formuleringer utviklet for å gi resultater på spesifikke hudutfordringer. En streng forskningsprosess fører til de mest avanserte aktive ingrediensene i effektive konsentrasjoner. Serien har produkter for behandling av for tidlig aldringstegn, ujevn pigmentering, urenheter samt for å opprettholde eller forbedre resultatene oppnådd gjennom profesjonelle klinikk behandlinger.

PROFESJONELLE KLINIKK BEHANDLINGER

INNO-TDS
Transdermale løsninger for mesoterapi, mikronål behandlinger, dermaroller eller iontophoresis. Produktenes aktive ingredienser passerer gjennom stratum corneum, når de dypere hudlagene med målrettet presisjon. Disse løsningene gir synlige og naturlige resultater fra første behandling. Dessuten er de minimalt invasive og krever ingen nedetid.

INNO-EXFO
Kjemiske peelinger som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen for å holde huden i den beste fysiologiske tilstand. De bidrar til å redusere fine linjer og rynker, forbedrer ujevn pigmentering og mørke flekker, samt reduserer porer og arr. Disse overflatebehandlingene forbedrer synlig hudens utseende, tekstur og utstråling.

Ta kontakt med oss via post@beautytechnology.no om du er interessert i INNO-DERMA (hudpleieserien), INNO-EXFO (kjemiske peelinger) eller INNO-TDS (mesoterapi) fra INNOAESTHETICS.