<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

MELINE

Ekspert innen behandling av hyperpigmentering

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av alle typer av hudpigmentering, basert på fototype, pigmenteringstype og behandling av kroppen. Klinikk behandlingene er enkle å utføre, gir raske og effektive resultater, og er bevist gjennom “in vitro” og “in vivo” kliniske studier.

MeLine avanserte kremserie har synlig effekt på:

- Solindusert hyperpigmentering
- Post-inflammatorisk hyperpigmentering
- Melasma

Serien reduserer synlig hyperpigmentering med 90-95% innen 60-90 dager.

Behandler alle fototyper

Pigmentering av huden forårsakes av ulike faktorer og involverer forskjellige prosesser. Det er viktig å ta hensyn til de ulike fototypene, området man skal behandle og hvilke ingredienser man anvender. Målsetningen er å unngå mulige skadevirkninger, post-inflammatorisk hyperpigmentering og tilbakefall.

Det unike med MeLine er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for optimalt resultat. MeLine skiller mellom Caucasian Skin (fototypene I-IV) og Ethnic Skin (fototypene IV-VI).

Effektive og enkle behandlinger

For en estetisk behandler er det viktig at behandlingene er både effektive, sikre og raske å utføre. MeLine sine behandlinger er nettopp dette. Vi tilbyr både opplæring og verktøy som sikrer at du kan gjennomføre behandlingene med optimalt resultat fra første stund. Kunden kan reise hjem, uten å se behandlet ut eller ha noen maske som må ligge på i timesvis. Behandlingen er like enkel som å smøre på sin daglige fuktighetskrem. Videoen viser hvor enkelt det er å utføre.