<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

NOON AESTHETICS

Revolusjonerende hudpleieprodukter

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien med markedets høyeste nivå på flere aktive ingredienser leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som for tidlig aldringstegn, hyperpigmentering, solskader, tap av elastisitet og urenheter, uten de uønskede bivirkninger.

Hva er DermShield?

DermShield er et teknologisk gjennombrudd som muligjør bruk av potente hudpleieprodukter uten de vanlige bivirkningene. Produktene til NOON Aesthetics inneholder markedets høyeste konsentrasjoner av flere aktive ingredienser, og det beste av alt, du behøver ikke å gjennomgå irriterende tilvenningstid, opptrappingsfaser eller aggressiv nedetid. Se filmen for å lære mer om DermShield.

Klinikk behandlinger

NOON Aesthetics tilbyr i tillegg til hudpleieprodukter for hjemmebruk, flere effektive og spennende kjemiske peel produkter for bruk i klinikk. Grunnet DermShield teknologien vil man for de fleste indikasjoner behandle kunder med ikke kun èn kjemisk peel, men to! Behandlingene vil også kunne ligge på huden i opptil 2-3 ganger lengre enn konkurrentenes produkter. Som forhandler av serien vil du ha tilgang til protokoller for enhver hudtype og tilstand, med nøyaktige beskrivelser for hvordan en behandling skal gjennomføres. Det resulterer til optimale resultater for dine kunder.

Modulbasert trening

Som en autorisert og selektiv forhandler av NOON Aesthetics vil du gjennomgå trening i merkevaren og dens produkter i moduler. Første modul består av et grunnkurs som sertifiserer deg til å rådgive og tilby de rette produktene til dine kunders hudutfordringer. Deretter viderutvikles du forløpende med mere detaljerte moduler. Vi tilbyr også en 3 dagers tur til vår leverandør i Tel Aviv for personlig møte og trening av grunnleggeren av NOON Aesthetics, Masha Minkin, for noen utvalgte forhandlere hvert år.