<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

TURTLEPIN III

Innovasjon innen mesoterapi

TurtlePin III er et innovativt system for trans dermal produktlevering og stimulering. Systemet som lanseres i Norge består av et nålehode med 19 hypodermiske nåler, som leverer ønsket produkt ned til en dybde på 0,5 mm, samt en luftløs doseringssprøyte. Produktene er CE merket som medisinsk utstyr. Systemet kombineres med INNO Aesthetics klinikkprodukter og inngår dermed i behandlingen TP3 KOMBI, som består av rens, kjemisk peeling, TP3 mesobehandling, maske og solbeskyttelse. Lanseres August 2021.

Fordeler med TurtlePin III

Lignende stimulerende overflatebehandlinger på markedet har ingen hypodermisk nål, noe som resulterer i at produktet blir liggende på overflaten, samt blir ujevnt distribuert. TurtlePin III sine fordeler er:

- Leverer produkt ned til 0,5 mm dybde
- 19 nåler gir minst 2 x raskere behandlingstid
- Presis dosering ved bruk av luft-tett doseringssprøyte
- Minimerer blødning og inflammasjon
- Kan brukes med ditt eksisterende utstyr
- Sterilt pakket og CE klassifisert som medisinsk utstyr 

Videoen viser hvordan du kan forkorte dine mesoterapi behandlinger.

Uendelige behandlingsmuligheter

TP3 KOMBI behandlingen gir deg muligheten til å behandle alle indikasjoner både raskt, effektivt og med lite nedetid. Behandlingen kan utføres på ansiktet, hodebunn, bryst, kropp, hender. Ved å kombinere med rett transdermal løsning og kjemisk peel fra INNO Aesthetics, får du uendelige behandlingsmuligheter og kombinasjoner. Vi har klargjort alt av materiale slik at du kan tilby denne behandlingen i klinikken på meget kort tid. Ta kontakt med oss, så vil vi hjelpe deg på beste vis.