<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-5VJFLR5&l=dataLayer" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Om Beauty Technology

Beauty Technology er en totalleverandør til det medisinske estetiske markedet i Skandinavia.

Vi er et innovativt selskap som setter kunnskap i fokus. Vårt slagord Skin Beauty Through Knowledge, er hele grunnlaget for selskapet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset kundenes behov, med de rette teknikker, protokoller og produkter.

Vi distribuerer internasjonalt anerkjente merkevarer som Dermapen®, MeLine®, Noon Aesthetics™ og InnoAesthetics™, TurtlePin III®.

Vårt eget Skin Academy tilbyr en rekke ulike kurs slik at du som forhandler kan øke din kompetanse og tillære deg ny kunnskap av våre trainere.
Våre samarbeidspartnere
Eksterne partnere
Dr. Andrew R. Christie

Dr. Andrew R. Christie har sin base i Paris og er en industri spesialist med over 20 års erfaring. Andrew har utdannelse fra Macquarie Univerisity i Sydney og University of Southampton i England. Andrew har forelest som hud- og micro-needling i over 47 land, og har blitt invitert som key speaker for AMWC i Monte Carlo, CCR/FACE/ACE (London), JSAD (Osaka), NCD (Bucharest), AMEC (Paris), SEME (Malaga), MBC (Zagreb), Cosmetic News (Opartja), ILM (Helsinki), AMCSA (Pretoria); AMME (Arachon), FACDC (Johannesburg), MES (Lausanne), ACEDSSA (Cape Town), AesTech (Auckland), Cosmetex (Gold Coast), ASAPs (Hobart), BEA og Paramedical Conference (Sydney). Andrew har også vært gjesteforeleser på Royal Society Of Medicine (London), University Of Tehran (Tehran), VIC University (Melbourne) og Royal Hayat Hospital (Kuwait City). Andrew har også vært med i en rekke tv-program som Aesthetic TV (USA), Fashion TV (Australia), Cosmetic News (Croatia) og hundrevis av intervjuer verden over som master-needler og autoritet innen medisinsk hudpleie.

Som Global Medical Trainer for DermapenWorld er Andrew forfatter av Advanced Innovations With Dermapen. Han har også kvalitetssikret tre andre bøker om needling og skrevet over 500 artikler for ulike tidsskrifter. Andrew er også jevnlig dommer for ABIAs i Australia og vant den prestisjefylte prisen Educator Of The Year. Han har også utdannet over 50 000 terapeuter verden over.

Nanna Vinje

Nanna jobber til daglig på Cosmo Clinic i Oslo hvor hun veileder pasienter i hudhelse og utfører estetiske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger.

Nanna har fullført Galdermas autorisasjonsprogram til spesialist nivå, med advanced anatomy training i ansiktets anatomi. Nanna har også fullført kursing i bruk av laser og IPL, samt bruk av cosmeceuticals produkter, peeling, microneedling og mesotherapy.

Utover sin praksis på Cosmo Clinic, underviser Nanna også for Restylane Norge i injeksjonsbehandlinger og teknikker. Hun er også en del av SkinAcademy.no hvor hun holder kurs for BeautyTechnology.

Christine T Storstrøm

Christine er utdannet sykepleier fra 2004, jobbet på post operativ avdeling på kvinne og barne senteret på Oslo Universitetssykehus i 9 år.

Startet i bransjen 2014, ferdig videreutdanning som kosmetisk dermatologisk Sykepleier januar 2015. Sertifisert i injeksjonsbehandler fra Allergan og Zimmer. Har flere avanserte kurs inne Filler, toxin, og hud fra London, Paris og Barcelona.

Det jeg jobber mest med er injeksjonsbehandlinger som filler, toxin, dermapen, mesoterapi og peelinger der jeg skreddersyr behandlinger for det beste resultat for deg som pasient hos meg. Mitt hovedfokus er å få et naturlig resultat gjennom et godt hudprogram med tilpasset hudbehandlinger/injeksjonsbehandlinger og skreddersy en behandlingsplan for hver enkelt for det beste resultatet.

Jobber i tillegg som kursholder i feltet og jobber tett med leverandørene for å alltid holde meg oppdatert i bransjen og feltet.

Her er vi
Vi har nye og fine lokaler på Vækerø Park i Oslo.